čtvrtek 27. prosince 2018

Seřízení pantů dveří sapeli

Na pantech (závěsech) visí celá váha dveří zajišťují perfektní dosednutí dveří do. A díky seřizování ve směrech snadno zajistíte 1 usazení - dveře budou . Podle výšky a váhy dveří se používají až panty na dveře. Jak provést seřízení pantů dveří ? Návod na seřízení pantů dveří.


Co dělat, když dveře.

Chtěla bych se zeptat majitelů nových dveří Sapeli , které mají nově pouze 2. Nyní je důležité dobře seřídit uzávěr a to tak, aby mezery mezi dveřmi a zárubní byly stejné. Stranové seřízení : Seřizovací šroub imbusovým klíčem SW nastavit:. TECTUS - montáž a seřizování skrytého dveřního závěsu pro bezfalcové dveře. Seřízení se provádí pomocí závěsů. Nabídka závěsů – lidově řečeno pantů , je pro dveře Sapeli opravdu široká.


Do držáků vložíme panty a dotáhneme je imbusem. Vzdálenost pantu by měla být na úrovni tloušťky imbusu od povrchu ostění a otvor pro seřizování pantů.

Pokud se vám nechce dveře z pantů vysazovat, můžete nejprve zkusit nastříkat na panty univerzální přípravek ve spreji WD 40. Máte-li štelovací panty na dveřích i zárubních, je celkem jedno, které budete štelovat. Důležité ale je seřídit dveře tak, aby dlouhé hrany byly . Po vytvrdnutí montážní pěny začneme nejprve s montáží skrytých pantů na dveřích pomocí 2ks vrutů x každý pant. Nevíte, jestli je možné seřizovat a případně jak závěsy interiérových dveří od Sapeli ? Dveře před samotným mazáním mírně povysaďte. Olejničkou naolejujte čepy závěsů.


Jsou-li panty dveří zrezivělé, nebo máte zrezivělé zámky, . U pantů TKZ BOVDS a pantů TUKAN pro bezpolodrážkové provedení dveří je naprosto. Pant zcela nové generace od firmy SFS intec - pro bezpolodrážkové dřevěné dveře - s možností seřízení ve třech . Pouze v naší zárubni umožníte vyniknout kráse dveří SAPELI. Zárubně jsou vyráběny ve.


Obložkové zárubně SAPELI se osazují čistě a rychle až po dokončení stavebních otvorů. Bezpolodrážkové dveře jsou řešením pro náročného zákazníka. D nastavení ve všech směrech a tím je umožněno dokonalé seřízení dveřního křídla.


HSE odsouhlasené,kovová zárubeň není v nabídce SAPELI ) lze použít tyto závěsy:. Snažil jsem se dveře sám seřídit pomocí utahování a povolování šroubků na spodních pantech obou dveří , ale nepomohlo to. Při balení výrobků SAPELI jsou použity následující materiály:.

Vchodové dveře do bytu vás chrání před zloději, hlukem, ale i ohněm. Dušan Vrtal ze společnosti Sapeli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky