pátek 28. prosince 2018

Galvanické zinkování

Galvanické neboli elektrochemické zinkování je elektrolytický děj. Při tomto procesu se na elektrovodivé materiály (katoda) elektrochemicky vyloučí zinkový . Zatímco galvanické zinkování je úplně jiná technologie s jinými výstupními vlastnostmi - . Zinkování, galvanické zinkování v alkalické bezkyanidové lázni provádíme na pobočce v Olomouc a zinkování ve slabě kyselé chloridové lázní realizujeme v . Provádíme zinkování ve slabě kyselém elektrolytu a alkalickém elektrolytu. Tyto elektrolyty jsou dnes nejžádanější technologií galvanického.

Závěr práce rozebírá defekty galvanicky vyloučené zinkové vrstvy. Klíčová slova: galvanické zinkování , zinkové povlaky, korozní odolnost, koroze. Nabízíme galvanické zinkování na čtyřech galvanických linkách. Elektrolytické galvanické zinkování. Touto metodou vzniká tenčí vrstva zinku než u žárového zinkování.


Galvanickým zinkováním se upravuje více než polovina ocelových povrchů, určených pro galvanické pokovování. Zinek na povrchu drží pouze mechanicky. Druhým způsobem je galvanické pozinkování, kdy pomocí elektrolitického děje ulpívá zinek na povrchu tělesa.


Je nejčastěji používaná povrchová úprava.

Na ocelový výrobek se elektrolyticky nanáší zinkový povlak se standartní tloušťkou vrstvy . Mezi naše přednosti patří velké kapacitní možnosti, flexibilita, mnohaletá zkušenost a odborné zázemí v oblasti povrchových . Technologií galvanického zinkování se vytvářejí povlaky elektrolyticky vyloučeného zinku o síle - mikronů. Toto by se projevilo . Možný způsob pokovení : hromadný a závěsový. Tloušťka povlaků : standardně od 8mikr. Vlastnosti povlaků : dobrá korozní odolnost v . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba GALJEVA, s. Zinkpower Roudnice - žárová zinkovna, . Firmy - Galvanizace, galvanické pokovování ( zinkování ,) kovů - Kraj Vysočina.


Upřesnit výběr: Zpět. Hledaný výraz : Kraj Vysočina. Kontaktujte naši odbornou firmu. Zabýváme se galvanickým zinkováním železných, zinkových a litinových výrobků. Pojďme si je oba představit.


Tento proces zinkování probíhá tak, že se . Během elektrolytického procesu je na základní materiál elektrochemicky vyloučen . Tento typ zinkovacích lázní již před více než lety téměř zcela vytlačil z trhu kdysi nejpoužívanější a nejrozšířenější alkalickou kyanidovou . Modrá pasivace nebo silnovrstvá pasivace závěsově i hromadně.

Díky galwanickému zinkování budou Vaše kovy nejen chráněny proti korozi, ale získají také hezký vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky