středa 19. prosince 2018

Madlo na vanu

Madlo na vanu

Praktická madla na vanu slouží jako opora při usedání do vany a vstávání z ní. Velmi oblíbeným doplňkem do koupelen je bezpečnostní madlo na vanu. Usnadňuje vstup a výstup z vany a zvyšuje tak stabilitu a bezpečnost osoby užívající vanu. Je tvořeno plastovým . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Praktický doplnok, nerezové madlo RAVAK, na vaňu Rosa, v ľavom . Rozměry: 50x20xcm.


Madlo na vanu

Možné upevnit k vaně s šířkou stěny - 1mm. Není tak nutné vrtat do zdi a madlo lze kdykoliv přenést a použít jinde… Doprava zdarma. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Pro snadný a bezpečný vstup do vany (6). Dodání: Během pracovních dní. Fixace pomocí šroubu. Nastavitelné dle šířky okraje vany v rozmezí 9-19cm. Ergonomické, plastové, oblé a příjemné na dotek – to jsou přednosti univerzálního madla do vany.


Madlo na vanu

Dopřejte své koupelně tento bezpečnostní prvek. Nasazovací madlo na vanu Švédské madlo se pohodlně nasadí na okraj vany a zaaretuje se. Madlo pro upevnění na okraj vany. Basic poskytuje větší oporu v koupelně. Umístěné na stěnu usnadňuje vstupování do vany a vystupování z vany nebo . Nerezové madlo umožní seniorům nebo osobám s pohybovými potížemi překonat okraj vany a zajistí bezpečný vstup a výstup z vany.


Pro pocit bezpečí a pro snížení rizika úrazu při koupání doporučujeme na vaši vanu umístit speciální madlo. Podpůrné madlo na vanu. Popis: prodám nové nepoužité koupelnové madlo na . Uchwyt należy zamontować na górnej rozszerzonej krawędzi wanny. Priložte madlo do zvolenej polohy na vaňu a mäkkou ceruzkou označte na vani presný.


Madlo na vanu

Vanové madlo výrazným způsobem usnadňuje vstup do vany a výstup z . Výrobce: DMA Praha s. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Robustní, vyrobeno z kovu, vhodné pro uchycení na okraj vany o šířce od do 1cm. MADLO NA VANU , OPORA, ÚCHYT K VANE.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na. Bezpečnostní doplněk vany v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky