čtvrtek 3. prosince 2020

Výroba židlí na zakázku

Jednoduchá montáž a elegantní šedé provedení jsou hlavními přednostmi . Zámek je včetně vložky s klíči, kompletní sada s podložkami a šrouby nutné při montáži. Nabízíme montáže kování a poradenský servis ohledně výběru vhodného kování. Určeno k montáži na právé i levé dveře tloušťky - mm, . Y2T s vložkou nerez FAB. Délku táhla je třeba upravit při montáži podle tloušťky dveří.


Celoplošná závora FAB. Tento typ přídavného zámku můžete namontovat i sami během cca min. Bezpečnostní zámek Vašich dveří.


Zámky pro externí montáž představují ideální řešení v případech, kdy je zapotřebí zvýšit úroveň zabezpečení. Zámek přídavný , zabezpečení dovnitř otvíraných dveří , uzamčení samostatně nebo spolu s hlavním zámkem , vhodné pro domácnosti . Přídavný bezpečnostní zámek FAB Y2T. Technicky není možná jeho montáž na ADLO bezpečnostní dveře řada Economy. Vyměňujeme zámky všech bezpečnostních tří měníme i obyčejné vložky.


Provádíme kompletní dodáni a montáž zámků , vložek, bezpečnostního kování, závor, přídavných zámků ,. Dodáváme vložky všech rozměrů a bezpečnostních tříd (až 4) značek FAB ,. Nový, nepoužitý přídavný zámek se šesti klíči. Závora FAB s vložkou 3. Vyznačuje se elegantním designem, jednoduchou montáží a obsluhou. Cena v eshopu bez DPH ‎: ‎56- Kč bez DPH SEZAM.


Montáž interiérového kování. Prodej zámků vložek a výroba klíčů. Zábrany proti vysazení vč. Expresní otevírání (zabouchnuto, zamčeno), opravy a montáže zámků a vložek. Pro povrchvou montáž na dveře, kde na jedné straně je krabička a knoflík, jehož.


Třícestný přídavný zámek s řetízkem. Výměna, montáž panikového kování, hrazdy jednobodové, dvoubodové, tříbodové typu . Vaše děti i rodiče budou v bezpečí i díky cylindrické vložce 2RS, . Součástí balení ji i montážní šablona a podrobný montážní návod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky