čtvrtek 10. prosince 2020

Výroba těsnění na míru

Výroba těsnění na míru. V případě, že jste nenalezli požadované těsnění v naší nabídce, vyplňte formulář s parametry těsnění a my Vám obratem zašleme . V budoucnu si budete moci vybrat parametry profilu, který vám dodáme vyrobený na míru. Typickým příslušenstvím pro pryže a profily jsou profesionální lepidla.


Vyřežeme, vystřihneme nebo vysekneme Vám jakékoliv těsnění z plochého polotovaru.

Na expresní výrobu zakázky si můžete počkat v naší prodejně. Nejčastěji zpracováváme těsnění a těsnící prvky, které mají průmyslové využití. Prodej těsnění Texim.


Nakupujte těsnění přímo od výrobce. Těsnící šňůry, desky, těsnění do . Potřebujete pro Vaše historické vozidlo nebo pro klasický motocykl speciální těsnění Firma MERAKO je již řadu let spolehlivým dodavatelem dílen zabývajících . Nejrychlejší řešení pro Vaše aplikace ušité přímo na míru !

R: Litoměřice, Brno (Alfa-Agro), . Výřez těsnění na míru dle individuálního výkresu, výroba těsnění ve velkých sériích na hydraulických lisech, výřez tepelných a protihlukových izolací. Používáme moderní, vysokorychlostní a přesný CNC plotr. Díky projektorům nad řezací plochou . Zakázková výroba těsnění na míru - novinka společnosti TOMIRTECH, s. Počítačem řízený řezací stroj Atom FlashCut představuje tu . Na zakázku vyrábíme těsnění z plochých těsnících a izolačních materiálů, dle výkresů nebo norem, či . Technologie SEAL-jet umožňuje výrobu těsnění a . Jsme firma zabývající se výrobou průmyslového těsnění. První provozovna firmy se až . Zabýváme se výrobou gumových těsnění , která slouží k utěsnění prostor u vozidel.


Pogumování válců, násypek a strojních součástí. Těsnění vyrábíme lisováním na zakázku. Opravy a servis pryžových povrchů, těsnění a . Dále vyrábíme těsnění z .

Proč technologie SEAL JET od SKF? Hlavní výhodou metody SEAL JET je rychlost a flexibilita výroby těsnění při zachování vysoké rozměrové přesnosti. DRUPOL, kovovýroba a výroba těsnění , prodejce zahradní techniky a vozů. Kovovýroba a výroba těsnění.


Po – Pá – 1hod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky