pondělí 6. dubna 2020

Výroba lodžií

Výroba lodžií

Využijte naše moderní řešení. SPECIALIZUJEME SE NA VÝSTAVBU PREFABRIKOVANÝCH LODŽIÍ PRO PANELOVÉ I CIHLOVÉ DOMY. Již let vyrábíme závěsné ocelové balkony a samonosné ocelové lodžie pro panelové domy a bytové domy. Zajistíme projekt, výrobu , dopravu a montáž. Výroba a montáž lodžií.


Výroba lodžií

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba 7points, s. Jednotlivé dílce jsou certifikovanými výrobky určenými pro stavebnictví podléhající evropským směrnicím. Provádíme zasklívání lodžií , zasklívání balkonů a zasklení zimních zahrad a pergol. Přední výrobce zasklívacích systémů v ČR.


Naše firma má dnes pouze své kmenové zaměstnance, máme své výrobky a stále vyvíjíme nové. Logo společnosti SCHNEIDER CONSTRUCTION s. Revitalizujeme bytovou výstavbu, vyrábíme a montujeme lodžie a máme vlastní systém zábradlí. Balkony, lodžie – výroba a prodej. Provádíme kompletní realizaci výměny balkonů za železobetonové lodžie.


Výroba lodžií

Společnost DuoTech patří mezi největší v oblasti výroby a montáže zasklívání lodžií a balkónového zábradlí v České republice a na Slovensku. Firma BO-RA Hranice s. VÝROBA A MONTÁŽ ZÁBRADLÍ. Hlavní výhody zasklívání lodžií a balkonů.


Rekonstrukcím provozního souvrství balkonů a lodžií by proto mělo vždy. Současná nabíd- ka výrobců stěrkových hydroizolací, lepicích malt a lepidel . Vhodné na panelové, ale i na cihlové domy. Osazení bez základů přímo na dům. Zasklením balkonů či lodžie ➞ zvětšíte obytný prostor, ➞ ušetříte i na nákladech.


Budeme rádi, když i Vy budete s našimi výrobky a službami spokojeni. Oprava a rekonstrukce lodžie. Betonové lodžie a balkony. Kvalita výroby je zaručenacertifikací a . Jednou z našich kvalitních služeb je i provádění zasklení lodžií , balkónů a teras hliníkovým posuvným systémem THERMALUX, jehož jsme výrobcem. Pro rekonstrukce lodžií a balkonů bytových domů používáme osvědčenou konstrukci – předsazené prefabrikované lodžie.


Jde zjednodušeně řečeno o . Získajte ochranu vnútorných priestorov lodžie , súkromie a skvelú klímu celého bytu pomocou zasklenia. Zasklívání balkónů a lodžií , výroba a montáž hliníkových pergol a přístřešků, dřevěné zimní zahrady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky