pátek 3. dubna 2020

Transparentní nátěr na beton

Nátěr je po zaschnutí zcela transparentní , nemění vzhled ani barvu betonu. Nanoimpregnace BProtect zamezuje poškozování betonu posypovými solemi, . Barva na beton elestická, hydrofobní. Hydrofobizační prostředek.


Vrchní barvy na beton mohou být transparentní nebo barevné. Tyto barvy jsou vhodné pro betonové podlahy v garážích, průjezdy, sklepy, dílnya další typy . Vyberte si bezbarvý lak na kámen, pískovec a beton. Máme dostatečné množství skladem, objednané do dnů. Pro Žamberk a okolí možnost rozvozu.


Dotaz: Transparentní nátěr beton sokl. Hladký transparentní ochranný nátěr určený především pro přetírání pohledových betonů , betonových tašek, soklů a také pro přetírání dekorativních omítkovin, . Ochranný nátěr na bázi akrylátové disperze pro ochranu betonu a barevné sjednocení povrchu. Vím, že budu muset staré nátěry obrousit, ale s tím počítám.


Máte pravdu, barev na beton a betonové podlahy je spousta. Jedná se o speciální bezbarvý, transparentní epoxidový nátěr. Je dvousložkový penetrační epoxidový nátěr určený k bezprašné úpravě savých, porézních podkladů jako jsou: beton , zdivo, omítky, sádrokarton před . VODOU ŘEDITELNÝ TRANSPARENTNÍ DVOUSLOŽKOVÝ POLOLESKLÝ EPOXIDOVÝ LAK NA PODLAHY A STĚNY - používá se k nátěrům svislých a . Sikagard-6W ElastoColor bezbarvý je 1-komponentní, vodou ředitelný, flexibilní nátěr na bázi akrylátové disperze pro ochranu a barevné sjednocení . Doporučené pouze pro vysoce savé, porézní a křídující povrchy, následně lze přetírat SPS Barvou na beton , SPS Nátěrem na betonovou podlahu a SPS . Ekoban Lak na beton je vodou ředitelný přípravek k uzavíracím a zpevňujícím nátěrům betonu , dřeva a jiných savých materiálů, který výrazně zvyšuje odolnost a . K ochranným protiprašným nátěrům podlah s mírným mechanickým zatížením. Nevhodná do prostředí, které vyžaduje extrémní, tvrdé a otěruvzdorné nátěry. Popis: Vodou ředitelný transparentní dvousložkový pololesklý epoxidový lak na podlahy a stěny.


K Epoxidový základ Floortec LF. Vlastnosti, použití, nanášení. Lesklý, transparentní , bez ředidla, samonivelační. Použití jako základní nátěr na rýhy, . Doporučená jako nátěr nových i starších betonových podlah v průmyslových a skladových. Bezrozpouštědlový dvousložkový transparentní epoxidový lak.


Nátěr je transparentní , viditelný v důsledku intenzifikace barevných . HYDROFOBNÍ NÁTĚR je jednosložkový vodou ředitelný přípravek s velmi silným hydrofobizujícím účinkem. Ahoj, potřeboval bych nějaký nátěr na beton , aby byl vodotěsný. Potřebuju, aby to bylo transparentní.


Myslel jsem něco na bázi silikonu, ale . Nátěry polyuretanovým systémem Dr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky