pondělí 23. prosince 2019

Urnove hroby cena

Ať už je vaší prioritou zcela výjimečný vzhled či cena. Pomníky stavíme po celé republice včetně likvidace starých hrobových dílů, nabízíme i možnost odborné . Urnové hroby - levné. Mountain Pink začínají na ceně. Proto je cena urnového hrobu vždy počítaná přímo na zakázku se zákazníkem. Kamenictví Dvořák Telč.


Pokud máte zájem o urnový hrob, doporučujeme vybírat z kategorie HROBY SKLADEM. Výhoda u těchto hrobů je rychlost dodání a nižší cena. Cenově dostupný pro každého.


Výprodejová akční cena 7. Nyní jednotná výprodejová cena 7. V případě zájmu zhotovíme individuální velikost hrobu dle přání zákazníka. DPH, bez skrytých nákladů. Základní rozměr nápisové desky je 50×cm. Nabízíme stálou nabídku desítek návrhů náhrobků, urnové hroby i jednohroby, žulové v široké paletě. Péče o hroby , údržba hrobů, Cena dle rozsahu práce.


Akční cena platí do 30. Výber z realizácií urnových pomníkov a urnových hrobov. Opýtajte sa na cenu urnového pomníka. Teraso je materiál zcela na ústupu, na nové díly jej téměř nikdo nežádá. Celožulové nové urnové hroby.


Orientační cena nejlevnějších celožulových urnových . Vždy nabízíme co nejvhodnější řešení, ať už je vaší prioritou cena nebo výtvarné řešení. Zhotovíme urnový hrob . K nim přibudou nová kolumbária a také urnové hroby. Těch je zatím na našem hřbitově pouze několik, ale podle zkušeností jiných obcí a měst . V cintorínskej architektúre sa venujeme výrobe a montážam náhrobných kameňov, najmä jednohroby, dvojhroby a urnové hroby v Bratislave, Senci, Pezinku a . NAJPREDÁVANEJŠIE HROBY.


Ceny jsou včetně doplňků (lampa, vázy, křížky, růže) . Nárast záujmu o urnové hroby spôsobila pravdepodobne cena celkových nákladov. Do urnového hrobu sa zmestí aj deväť urien, . Vypľňte dodaciu adresu. Cena celožulových jednohrobů se obvykle pohybuje od.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky