pátek 20. prosince 2019

Sušárna dřeva bazar

Stroje - Susarna bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sušárna. Bazar online, inzerce zdarma.


Sušičky a sušárny dřeva. Kupujte výhodně a levně. Vhodná pro sušení keramiky, dřeva , ovoce, nebo dalších materiálů. Sušárna Sauno suší dřevo prostřednictvím páry a vysoké teploty. Uvolňuje pnutí a dává rovná dřeva bez prasklin.


Během týdne usuší dřevo vhodné pro . KovoS Nový Knín spol. Již dvacet let zkušeností s výrobou sušáren a několik . Nemáte někdo nějaký plánek na sušárnu na dřevo ? Chtěli by jsme s kámošem sušárnu tak na 4m. Topení nejlépe kamna na dřevo ,nechceme elektriku. Roman: Příspěvky: 4. Nabízíme dřevoobráběcí stroje nové, použité, bazar , ruční nářadí, nástroje. Zastoupení pro ČR PAOLONI MACCHINE, OMAS.


Sušárny horkovzudšné s přirozenou nebo nucenou ventilací, mini sušárny , sušičky laboratorního skla a prokládací sušárny. Prodám z důvodu rušení provozovny sušárnu dřeva EISENMANN m3. Automaticky řízena GANN hydromat TKA-6. Výhodná cena, nutno . Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


W elektrických a 43kW tepelných vhodná pro sušárny dřeva. Vlastníte les a chtěli byste znát jeho cenu před prodejem nebo nabízíte jen dřevo k prodeji? Prodám sušárnu dřeva SL-5A s automatickým kotlem KWH110.


Zařízení je plně funkční a ve vynikajícím stavu, slouží k sušení . Také je zde vybudována nová sušárna dřeva. Součásti areálu je náhon na vodu. Tento objekt hledá nové využití ať komerční nebo turistické. Objem cca mřeziva délka fošen metrů.


Sušící medium teplá voda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky