středa 13. ledna 2021

Zakružování trubek

Nabízíme strojní zakružování a ohýbání profilů a trubek pro výrobu přístřešků, nábytku nebo velkých profilů a konstrukcí. Využíváme k tomu tříválcovou CNC . Vs křivkovým ohýbáním UNI 80. Jedná se o plně automatický.


Výroba výfuků potrubí.

Nechte si ohnout trubky od profesionálů. Na CNC zakružovačce profilů a trubek pro rozmezí průměrů od do 70mm, provádíme zakružování trubek a profilů z oceli, nerez oceli, hliníku, mědi, . ZAKRUŽOVÁNÍ TRUBEK A PROFILŮ. D simulace ohybu trubky s anti-kolizním systémem.


Technologické zařízení CNC a NC ohýbání je předurčeno pro: prostorové ohýbání a zakružování trubek a . Tváření plechů, trubek a kulatin – ohýbání a zakružování. Ohýbáme a zakružujeme plechy a trubky z nerezu, hliníku a oceli. Trubka je založena do zakružovacího stroje mezi tři rolny.

Hlavní (prostřední) rolna zajede do zakružovaného materiálu a za pomalého odvalování rolen je trubka. Zakružování nerezových trubek. Seznam firem z databáze Kompass, které mají kapacitu pro ohýbání a zakružování kovových trubek. Firmy - Ohýbání a zakružování kovových trubek - Moravskoslezský kraj. Obraťte se na ohýbání a zakružování trubek a profilů RONELT.


Sídlíme v Želechovicích nad Dřevnicí u Zlína, ale zpracováváme zakázky z celé České republiky. Na ohýbání trubek máme stroj Super Bender 060A. Nerezové i hliníkové trubky . CNC ohýbání a zakružování trubek (i silnostěnných).


Profily ohýbáme – zakružujeme – na zakružovačce. Vlastníme NC zakružovačku trubek a profilů XZPP 75. Tříválcový zakružovací stroj. Jsme připraveni Vám zpracovat nabídku na. Mezi naše služby patří zakružování (ohýbání) trubek , tyčového materiálu a profilů za studena.


Přesné prostorové ohýbání a zakružování trubek a profilů za studena na strojích nové. Hledáte firmu, která kromě standardních kovoobráběcích prací nabízí i něco navíc?

Pak je pro vás společnost Přidal z Kralic na Hané tou pravou volbou. D ohýbání, zakružování trubek a profilů na vysoce produktivní ohýbačce CNC 50TBRE do rozměru trubek 50x2mm a uzavřených profilů do rozměru 40x40mm. Přítlačný hydraulický booster - vyhlazovač zamezuje zvrásnění trubky ve.


Prostorové ohýbání a zakružování trubek , kruhových, čtyřhranných a speciálních profilů. Provádíme ohýbání a zakružování trubek na hydraulické ohýbačce XOTH TB CNC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky