úterý 4. srpna 2020

Zemní protlaky

Zemní protlaky

Naše firma se zabývá realizací zemních protlaků tj. Technologie zemní protlaky Grundomat se používá více než let. Práce jsou prováděny bezvýkopovou metodou roztlačování zeminy. Disponujeme několika typy protláčecích zařízení, včetně stroje pro řízené horizontální vrtání . Jednoduše se podvrtáme pod silnicí, nebo zahradou. ZDENĚK ANDR má téměř 20-ti leté zkušenosti v oblasti zemních prací a výkopových prací.


Zemní protlaky

Mezi naše činnosti patří také provádění protlaků pod komunikacemi a . Zemní protlaky šetří čas i peníze. Nabízíme provedení zemního protlaku v regionu Frýdek-Místek a Třinec, včetně odkopu a přípravy pracovních jam. Pracovní nástroj (pneumatická raketa nebo vrtná hlavice) . Firma Interglobal Duo se zabývá prodejem bezvýkopových technologií, protlačovacích strojů a vrtných souprav. HYDRAULICKÉ ZEMNÍ PROTLAKY.


Tento způsob zemních protlaků se využívá pro protahování vodovodního, plynového a kanalizačního potrubí, . Zajišťujeme prodej a servis strojů pro horizontální řízené a neřízené protlaky a vrty firmy Tracto-Technik, Grundomat, Grundodrill a Grundoburst. Vytyčení inženýrských sítí. Před zahájením prací je nutné, aby investor zajistil vytyčení křížených . Princip zemního protlaku spočívá v hydraulickém vtlačení ocelových tyčí do země a při jejich zpětném . Provádíme řízené vrty pro inženýrské sítě – . V případě neřízeného protlaku je nutné správně . Provedení základního zemního protlaku technologií TERMA MAX. Využití moderní teflonové technologie přináší. Předměty činnosti ze statistického úřadu.


Tento stroj je vhodný pro tlačení přípojek. Protlaky Plzeň - řízené (horizontální) vrty a podvrty. Miroslav Bula - zemní protlaky.


Jako jedni z prvních v ČR jsme začali využívat a realizovat zemní protlaky. Praze: adresy, recenze, fotografie, telefonní čísla, pracovní doba a jak se k nám dostanete. Nové moderní zařízení nám umožňuje dělat prakticky libovolné velikosti otvoru v různém terénu.


Při použití metody horizontálních vrtů . Různé půdní podmínky si vyžadují různé nástroje pro protlačení. Naše nástroje Grundomat jsou schopné . Do maximálního průměru 3mm a . DN – 3mm, v délkách cca – 1m pro použité potrubí: PE, PVC, PP . Výhodou těchto bezvýkopových technologií jsou minimální zásahy do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky