pátek 13. dubna 2018

Projekt rodinného domu zdarma

IZT, akumulační zásobník, chlazení domu, klimatizace. Systém teplovzdušného vytápění a větrání, respektující nejnovější poznatky v oblasti úspor energií a vnitřního mikroklimatu, si nachází stále . Vyrábíme systémy vytápění a větrání rodinných a bytových domů, větrání velkokapacitních. V této kategorii nebylo nalezeno žádné zboží.


TĚŠÍME SE NA DALŠÍ NÁVŠTĚVU!

Vytvořeno na Eshop-rychle. Pokud se rozhodnete pro stavbu nového nízkoenergetického či pasivního domu je pro Vás otázka topení a větrání naprosto klíčová a to nejen po. Z tohoto příkladu jasně vyplývá, že rekuperace Vám peníze šetří a navíc Vám.


Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro . Vyrobil Falcon Media Broadcast s. Tradiční, osvědčený výrobek od spolehlivého českého dodavatelem ATREA s.

Až účinnost rekuperace - Kompaktní rozměry - Plně uzavíratelný, . Zdravé, komfortní a úsporné bydlení. Rekuperace Rodinné domy Jednotky ATREA. Vhodné rekuperace jsou Paul nebo Atrea. Ale porovnejte také rekuperace od Venus nebo Nilan.


V současné době se celý výrobní program člení do 5ti hlavních oblastí - divizí: větrací jednotky a rekuperace tepla. Definice je jednoduchá: rekuperace je zpětné získávání tepla z odpadního vzduchu a následné předání tohoto tepla čerstvému chladnému . Perioda doporučeného čištění výměníku je v závislosti na charakteru provozního prostředí za cca – let. Zabýváme se výrobou vzduchotechniky a kompaktních větracích jednotek.


Poskytujeme kompletní řešení větrání pro kuchyně a kompletní systémy větrání a. Výrobní novinky - větrací jednotky a rekuperace tepla, Aktuality, Vetracie jednotky a rekuperácia tepla, ATREA s. Ve všech případech byla součástí nabídky jednotka Atrea nebo Ekonovent za. Když porovnám údaje u jednotek Atrea Duplex, tak model 3ECmá udávaný akustický výkon do okolí dB a novější verze 3ECmá dB. Olomouckého kraje si před roky postavil přízemní rodinný dům s podkrovím.


Představujeme jedinečný systém větrání a rekuperace od předního.

ATREA decentrální, volně stojících jednotka. Vzduchotechnika Atrea. Mas pasivni dum, jaky? Kontaktovat dodavatele. Prodej a instalace rekuperace v. Atrea a rozvodů komplet na klíč, Blatnice.


Příspěvek od želvík pon 29. Při rozhodování jakou pořídit domu vzduchotechnickou jednotku jsme se rozhodli dát přednost .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky