čtvrtek 3. září 2020

Zátěžové třídy podlah

Zátěžové třídy jsou šikovnou pomůckou při volbě vhodné podlahy do konkrétní místnosti. Dělí se na třídy odpovídající . Podlahové krytiny se dělí do několika různých zátěžových tříd a každý, kdo vybírá podlahu jich má už určitě plnou hlavu. Každá zátěžová třída podlahové krytiny odpovídá své charakteristice a . Pomoci vám mohou také zátěžové třídy , na základě kterých lze určit, do jakých prostor se konkrétní podlaha hodí a do kterých nikoliv.


Jedním z nich je i zátěžová třída , která udává, jak je podlahová krytina odolná.

Třída zátěže podlahových. Zátěžová třída se určuje podle obecně platné normy a každá podlaha by měla být . Pro domácí použití jsou vhodné třídy 2 2 23. Podlahovina vhodná pro obytné prostory s malým nebo občasným používáním (ložnice, dětské pokoje). První číslice: typ krytiny (– bytová podlahová krytina, – komerční prostory, – průmyslové prostory) Druhá číslice: stupeň . PVC a vinylové podlahy pro bytové účely.


Zátěžové koberce jsou především určeny do prostor s vyššími nároky na odolnost proti opotřebení, jako jsou hotely, kanceláře,restaurace nebo úřady. Jak se podlahy dělí podle zátěžové třídy ? Použití podlah podle zátěžové třídy se dělí na bytové prostory, komerční prostory, průmyslové .

Klasifikace EN 6– třída 22. Všechny naše kolekce laminátových podlah splňují kriteria nejvyšší zátěžové třídy stanovené pro obytné prostory. Vždy platí, čím nižší třída zátěže, tím je podlaha určena pro klidnější . Užitná třída nebo také třída zátěže nám říká, pro jakou zátěž jsou konkrétní laminátové plovoucí podlahy konstruovány. Typy podlah Co kam položit?


Těšíte se na bydlení v novém domě? Výhody a nevýhody jednotlivých druhů podlah. Každá podlaha , která je zařazována do jedné ze zátěžových tříd , musí splnit všechny požadavky, které jsou na tuto třídu kladené.


Posuzuje se v sedmi . Obytná oblast s malým, nebo občasným používáním (např. ložnice, pokoj pro hosty). Laminátové plovoucí podlahy a jejich zátěžové třídy. Chtěli byste si domů pořídit laminátovou plovoucí podlahu , ale nevíte podle čeho vybírat?


Zjistěte, jaké jsou . Výsadou řady Haro Tritty 2je extrémě vysoká odolnost. Tyto podlahy si poradí i se silnou komerční zátěží. Balení, rozměry a zátěžová třída.


Při rozhodování o výběru podlahové krytiny je třeba zohlednit zátěžovou třídu , která se podlahové krytiny uvádí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky