středa 27. května 2020

Vodafone ceník volání do zahraničí

Buďte v kontaktu s příbuznými nebo kamarády v zahraničí. Volejte jim výhodně na zahraniční čísla, ať žijí v Evropě nebo třeba v USA či Kanadě. Co je to služba My Country, jak ji aktivovat a změnit?


Vodafone ceník volání do zahraničí

Mějte svůj účet pod kontrolou. Stáhněte si aplikaci Můj Vodafone. Vše důležité vyřešíte přímo . Chcete o Vodafonu vědět víc? Nenašli jste ceník , který jste hledali?


Mrkněte, jestli ho nemáme v archivu. Neomezujte se a volejte do zahraničí výhodněji. Volání z ČR do zahraničí. Mezinárodní SMS stojí nejvýš Kč.


Vodafone ceník volání do zahraničí

U starších tarifů jsou ceny v kompletním ceníku. Můj tarif M - přesměrování do T-Mobile, Oi Vodafone je zdarma. U Vodafone OneNet tarifů část z měsíčního kreditu, která nebyla v daném zúčtovacím.


Se službou One Net Tarif volání do zahraničí můžete využívat výhodné . Vodafone navíc tyto ceny dá i firemním zákazníkům, kteří podle operátorů volají do zahraničí nejčastěji. Operátor Osnižuje od 15. Kč - Balíček lze používat pouze se službou Vodafone Roaming na den. Ceny za volání do zahraničí nejsou nijak regulovány ani na.


Vodafone ceník volání do zahraničí

Nejlevněji vyjde minutový hovor z Česka do Spojeného království u Vodafonu , a sice na. Pokud cestujete po Evropě, . Vodafone účtoval za unijní země 1koruny za minutu a T-Mobile podle sousedství – sousední země (Německo, Polsko, Slovensko, Rakousko) . Jen pokud ze zahraničí voláte do třetí země (tedy do jiné země než do ČR nebo země, v níž se nacházíte), jsou vám minuty hovoru účtovány podle ceníku. Nezřídka si ale také roaming pletli s voláním na zahraniční čísla a pak se.


SMS,“ potvrdila Právu mluvčí Vodafone Veronika Exnerová. Ceníky operátorů pro volání do zahraničí jsou zkrátka příliš složité, než aby je mohl . Cena za volání se u všech českých operátorů dostane pod hranici 6. To znamená například volání z českého čísla na číslo zahraniční. Oa T-Mobilu, které například ceny volání. T-mobile a Vodafone tak učinili v neděli 11.


Vodafone ceník volání do zahraničí

Zákon regulující ceny volání a zprávy do zemí EU a EHP začne platit 15. Vodafone se snížením cen přichází o týden dříve a zlevní už . Vodafone zlevní mezinárodní hovory do zemí EU týden před termínem regulace. Aktuální ceníky za volání do zahraničí. Klienti T-Mobilu a Vodafonu mají možnost na cestách využít balíčky s. Tuzemští operátoři také zlevnili volání do zahraničí. Nejmenší zástupce velké mobilní trojky neomezená data do svých ceníků zařadil natrvalo.


Evropské komise, které stanovuje maximální ceny volání do zemí EU na centů (Kč) a centů (Kč) za SMS. Už přes dva roky platí pro volání , SMS a data v EU stejná pravidla jako. U nás se dočtete vše, co potřebujete vědět, než vyrazíte do zahraničí.


Start neomezeně od Vodafonu s GB dat za 5korun měsíčně. Cena volání do zahraničí je pro každou zemi a dokonce pro každého .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky