pátek 13. září 2019

Thule proride 591 vs 598

Poznámka Erlenmayerova baňka a bílé magnetické míchadlo není předmětem nabídky, ale v případě zájmu mohu pár skleněných míchadelek . Digitální magnetická míchačka (s ohřevem ). Umístěte na přístroj nádobu s kapalinou a míchadlem. Naše magnetické pohony fungují na indukčním principu. Otázka: Požadujete s ohřevem , bez ohřevu , případně jako teplotu desky ? Laboratorní magnetické míchadlo s ohřevem do 1° C - časovač. Magnetické míchadlo IKAMAG bez. Analog magnetic stirrer with heating.


Features: It works with a DC, low consumption, brushless electric motor. Great power, corrosion resistant frame. Tříděno podle: Výchozí . Příslušenství: Stojan, teplotní čidlo Pt, magnetická míchadla.


Má nerezovou plochu o průměru 1mm. Míchačka magnetická HeiMIX-L. Otáčky míchadla mohou být plynule . Ultratenká magnetická míchačka bez ohřevu ULTRAFLAT, chemicky odolná. Aluminiová varná plotýnka provádí rovnoměrný ohřev povrchu který lze jednoduše a přesně . Sledujte magnetické míchadlo a LCD displej. Nastavte požadovanou teplotu a spusťte ohřev.


Zastavte míchání a ohřev. Síťový adaptér není v ceně . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Jednoduché, moderní a cenově dostupné míchadlo (bez ohřevu ), vhodné pro školní laboratoře.


Klasické laboratorní magnetické míchačky s ohřevem. Bílé teflonové feromagnetické oválné míchadlo pro míchání v baňkách s kulatým dnem . Alfa Laval uvádí na trh svá magnetická míchadla využívající. H čidlo relativní vlhkosti vzduchu.


Quantitative unit: ks. Teplota povrchu plotýnky a otáčky míchadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky