pondělí 24. září 2018

Motel u krbu vestec

Velká plastová skluzavka v růžové barvě. Skluzná plocha je dlouhá 1cm. Bezpečnost dětí na klouzačce zajišťují pohodlné široké schody a zaoblené hrany. Možnost připojení zahradní hadice sklouznout.


Plastovým povlakem s UV lak, který . Oživit zábavné klouzání se dá napojením . Dětská skluzavka se skluznou plochou dlouhou 1cm. U nás Vám poradíme s výběrem nejlepšího kočárku a jiného zboží pro Vaše miminko. Provozujeme e-shop a kamennou prodejnu a rádi Vám poradíme i na . Díky široký schodům a zaobleným hranám je tato skluzavka velmi bezpečná. Je z kvalitního a robustního plastu. Určeno pro velká hřiště s nástupní podestou 145- 150cm od země.


Nahrazuje starý model skluzavky 300cm. Luxusní dětská skluzavka z velmi příjemného, celoprobarveného, odolného plastu na podestu 150cm. Díky své ergonomicky tvarované ploše je bezpečná a přitom má dítě . Moznost pripojit na hadici s vodou, slouzila predevsim jako sk.


Otvor pro napojení na zahradní hadici (hadice není součástí balení). Rozměry: výška m, délka . Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Risanek hračky uživatele Mira Mazuch.


Vyniká výbornou stabilitou pro bezpečnost vašich dětí. Ke skluzavce můžete připojit zahradní. Vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Délka skluzu je 1cm. Barevná skluzavka s madly a délkou skluzné plochy 150cm.


Vysoce kvalitní, moderní a cenově. SMOBY SKLUZAVKA (KLOUZAČKA) PLASTOVÁ S VLHČENÍM 150CM. Užít si léto na zahradě, znamená klouzat se a zároveň se osvěžovat!


Robustní plastová skluzavka s délkou skluzu 1cm. Vlastnosti klouzacky Sunshine: Stabilni a pevna klouzacka s jemnym sjezdem o celkove delce 1cm. Barevna klouzacka k hrani venku, hodi se na zahradu, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky